22:01:32 & 2010-01-31

Nu är jag trött på att saker inte funkar som de ska. Min dator är paj, blixten på min kamera fungerar inte, ELEN I MITT HUS HAR DÖTT OCH PANNAN LIKASÅ. Om inte elkillen kommer och vet hur man ska fixa det här kommer jag (och även 25 hushåll där jag bor) få sova i nollgradigt klimat. Inte så skönt kan tyckas. Och jag kan inte annat än att hålla med.
Men framtiden kommer med lycka, jag får låna Gunnars dator när han får en ny (vilket är typ jättesnart tyP lIksOM...äh...). Och om pannan fortfarande inte funkar imorrn kanske det innebär att jag får sova hos Gunnar. Najs.
Bombadill hälsar gifnatt

14:33:49 & 2010-01-30

Uuuh ... satt uppe till 4 i morse, kunde inte somna. Av olika skäl... Vaknade sen på morgonen och upptäckte att den smärtsamma vageln jag har i ögat håller på att starta revolution eller nåt. Den kommer snart att ha tagit över hela mitt öga.
Ikväll ska jag ta det lugnt. Väldigt lugnt. Kanske äta carbonara och köra CoD Modern Warfare 2 eller nåt. Fast man vet ju aldrig om framtiden.
Farväl.

01:23:14 & 2010-01-30

Såg Stay Ali på en krog i Gamla Stan med Sebastian, Emil, Gustav och Alfred. Det var asvärt! Dock insåg jag när jag kom hem att jag i all hast (för att inte päronen skulle bli jättesura för att jag kom hem för sent) trott att klockan var en timme mer än den faktiskt var. Jättefail va? Vi hade kunnat hoppa omkring i epilepsiljusen i en timme till. Men å andra sidan, de säger ju att man ska sluta när det är som bäsT.
Kys sägEr de i Danmark.

20:05:14 & 2010-01-28

I morse blev jag väckt av att Gunnar ringde och överraskade med att han var på väg till mig. Sådana överraskningar gör en så himla glad. Andra överraskningar (som vitlök i chokladbollar) är inte riktigt lika nice, men det faller ju ganska naturligt.
Hade hoppats kunna träffa honom ikväll men han skulle på fääst eftersom att han har studiedag imorrn. Så jag får väl trösta mig hos min katt och drömma om Emmabodafestivalen istället.

"Tallyho, tallyho, jag har skjutit en dront, en dront har jag skjutit med luntlåsgevär, då solen rann ned mot en blek horisont och havet låg blankt mellan öar och skär."
- Harriet Löwenhielm

20:17:57 & 2010-01-26

På tolvan på väg hem från Gunnar träffade jag en gubbe som var otroligt arg på konduktören för att de inte sålde Läkerol Cassis i Nockeby. Han skrek och visste varken vart han skulle eller vad han skulle ta sig till. Konduktören svarade snällt att man nog kan köpa dem i Alvik men gubben svarade bestämt att nej så långt skulle han verkligen inte åka. Så skrek han att han skulle gå av vid Ålstensgatan och att han skulle bli fruktansvärt arg om de inte såldes där. Då hoppade jag in i samtalet och sa att det finns en Ica där vilket resulterade i att gubben började skrika på mig istället och sa "jag bryr mig inte om huruvida det finns en Ica eller inte, bara man kan köpa sådana här!". Men sedan ägde jag honom så allt blev lugnt.

Emma fick massa fågelbajs i håret idag förresten. heHu!

Och hörrni! Shit asså det var bara såå coolt, det var en tjej som skrev om mig idag på hennes blogg! Omg shiiit assåå...

14:22:40 & 2010-01-26

Vissa människor ser verkligen ämnade ut till att vara gamla gubbar och gummor. Jag såg en gubbe idag med vitt hår, stor vildvuxen mustasch och en liten röd mössa på huvudet. Och jag kunde inte för mitt liv förstå hur han kunde sett ut när han var ung. Om han nu någonsin varit ung det vill säga...
Nåväl, snart ska jag gå och fika med Becca och Emma. Jag har inte träffat Emma på jättelänge, Becca träffade jag i morse. Nej, tvärtom var det visst.
Adjö på ett tag. Ni kan ju ta och lyssna lite på The Strokes så länge.

20:08:52 & 2010-01-25

Dagens fail: Elsa vandrar på väg till tennisen för att röra lite på fläsket. Det får hon göra mer än hon anar. Och tyvärr inte på sättet hon planerat. I en brant backe halkar hon, vrider benet på något skumt sätt och halkar ner en liten bit i backen. Ett alternativt sätt till att röra på fläsket...
Dagens läskiga: Min lillebrors polare fortsätter att försöka bli vän med mig på facebook. Det här är nu tredje gången han försökte. Blev han godkänd? Nej.
Dagens win: Åt årets första semla (är nu spyfärdig, min mage är inte gjord för så moffiga bakverk) och införskaffade mig ett Visa-kort. Score.

Ja, det var halt på landet i somras också.


13:55:35 & 2010-01-25

Hittade inte Magic Spells av Crystal Castles på Youtube så ni får nöja er med Vanished.
Men det är ju inte så pjåkigt ändå.22:32:41 & 2010-01-24

Karin Dreijer skriver allt bra roliga texter hon. Men enligt musikens alla regler är det fullt möjligt at skriva bra låtar även om man är hög dygnet runt. Så ... lyssna på "Keep the streets empty for me" så blir det bra. Eller?
Jag var med Gunnar och Fred ikväll. De ninjade och skulle ner och gå på isen när jag drog hem. Det skulle ju vara trevligt om de överlevde liksom.
FörreSteN. Jag är ju ledig imorrn OCH DET ÄR NAJS.

17:10:56 & 2010-01-24

När jag blir stor ska jag skönhetsoperera mig fett mycket. Man får ju ett sådant himla unikt och personligt utseende då.
***

”Jag råder dig, Ikaros, flyga mitt mellan himmel och hav. Om lägre du går, dina vingar tyngas av vågorna ned; om högre, de brännas av elden. Styr mellan båda din flykt; och se varken upp emot Björnen eller mot Björnvaktarn, ej mot Orions blottade klinga. Följ där jag visar dig väg!” Så lär han hur vingarna föras, fästande dem, oprövade ting, vid Ikaros skuldror. Medan han sysslar så och talar, hans åldriga kinder fuktas och handen sig skälvande rör. Nu kysser han sonen, något som aldrig mera ska ske, och av vingarna buren flyger han före, av oro fylld för sonen som följer, fågeln lik då han för sin späda unge ur boet.”


13:09:04 & 2010-01-24

Blir tvingad till plugg hela dagen idag och troligtvis hela dagen imorrn även fast jag har studiedag. Kommer jag plugga koncentrerat och flitigt som den äkta KGare jag är? Svar nej. Tror att jag ska smita iväg till Gunnar lagom till middagen. Hemma hos mig blir det sukiyaki:(
Min dator är helpaj förresten. Vilket kommer innebära ett mycket svagt utbud av bilder. Adjö.


01:30:10 & 2010-01-24

Kvällen började hos Gunnar och slutade hos Gunnar.
Och allt däremellan var vackra zebror som stod med små, oh så små mushjortar.

Ahmen det är najs sörru.

11:55:48 & 2010-01-23

Jag och Cissi, min kollega, står och pratar om alkohol versus föräldrar. Apropå att jag och min mamma tydligen ska vara med i en studie från Karolinska Institutet där mamma kommer få gå på en kurs om hur man tar hand om sin tonåring och jag kommer få fylla i tre enkäter. Känns lite läskigt. Låter som att jag är värsta problembarnet hehu.
Samtidigt som man, när man står på jobbet i leksaksaffären får smset från mamma: "Det är en fröjd att titta in i ditt rum, sängen är bäddad o d är snyggt o fint. Pluspoäng t Elsa. :)"
Tvetydigt? Ja, mycket.


Saknar våren, sommaren och cykeln. Min käre tappre springare.


00:20:57 & 2010-01-23

Ja, då var det bara jag och sängen nu då. Dags att knyta sig kanske, ska ju trots allt upp och knega imorrn. Tänkte nog bara säga att jag banne mig aldrig ska gå på teater med Gunnar igen (pojkvän för er som är nya), han sov på min axel under större delen av första akten och tittade på klockan större delen av andra. Man skulle kunna tolka det som att han inte ville vara där... Men imorrn ska vi zZzPååra LÄN!
Och förresten, lyssna på "1234" av Feist, Van She Tech remix, den är nice (och ja, jag är medveten om att den är gammal)
Nej. Ni får ingen godnattpuss. Eller kanske, om ni är sneLa hEstar.

17:37:18 & 2010-01-22


Knäppte en bild på det här paret i Rom på höstlovet. Det såg så chill ut. Jag skulle behöva chilla lite just nu känner jag. Schemat för dagen har varit:
8.20-13.30: Skola
15.00-18.00: Jobb
19:00-21.00: Dracula på Maximteatern

Varför inte lyssna lite på Stress av Justice? Då blir man säkert lite lugnare...
(Det går rykten om att Justice kommer till Emmaboda förresten!!!!!!)


13:11:17 & 2010-01-22

Jag är, för tredje gången, tillbaka i bloggvärlden. Det verkar som om jag helt enkelt inte kan få nog av den. Jag tror att det handlar om hat-kärlek. Eller så handlar det om att jag aldrig tar tag i mitt fotande så jag börjar blogga istället så att jag kan tvinga mig själv till att fota till bloggen. Långsökt? Ja.
Ja, gott folk. Det finns många aspekter att syna.
Tack för nu.

RSS 2.0